علیرضا رفیعی پور ، مدیر کل اداره دامپزشکی استان البرز ، در نشست خبری با اصحاب رسانه استان البرز ، با اشاره به کنترل های بهداشتی ماه رمضان و عید نوروز در سال گذشته و تشدید نظارت بهداشتی از مبدا تا مقصد ، اظهار داشت : طی این مدت ، از ۳۴۰ واحد ، بازرسی صورت گرفته است و از واحد های متخلف ، حدود ٨ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و تعیین تکلیف شد . و در این ارتباط ، بالغ بر ۶ هزار کیلوگرم فرآورده خام غیر قابل مصرف ، معدوم شده است .
مدیر کل اداره دامپزشکی استان البرز ، با اشاره به ١۶١ هزار راس دام سبک و سنگین ذبح شده ، گفت :
بر روی ۲۷ هزار کیلوگرم دام ، در کشتارگاه ها ایرادات بهداشتی گرفته شده است و توسط همکاران در سازمان ، ضبط شده است .
رفیعی پور ، با تاکید بر اینکه در صورت عدم کنترل فرآورده های خام دامی و طیور ، امکان ۸۰۰ بیماری مشترک وجود دارد ، ادامه داد :
۱۹ میلیون و ۴٠٠ قطعه کشتار طیور داشته و ٧٣ هزار کیلوگرم ، قابل مصرف نبوده است .
عکاس: نگار اصغری
به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz